Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πατάτε έναρξη και αργεί να ανοίξει το Menu? Ένα απλό tric για να λύσετε το πρόβλημα σας!!!

  Πολλές φορές μου τυχαίνει να πατάω έναρξη και να υπάρχει μια καθυστέρηση(πολλές φορές  καιαισθητή) στο να μου ανοίξει το menu. Έψαξα αν γινόταν να κάνω κάτι για να αποσβέσω αυτό το χρόνο και βρήκα μια πολύ απλή λύση.

  Πατήστε Έναρξη-->Εκτέλεση γράψτε regedit και πατήστε ΟΚ. Θα σας ανοίξει ο Registry Editor(ή Επεξεργαστής Μητρώου για την ελληνική έκδοση) . Κάντε click στο + δίπλα απο το HKEY_CURRENT_USER  και κατόπιν ακολουθήστε τη διαδρομή Control Panel ---> Desktop. Eκεί στο παράθυρο που εμφανίζεται δεξία ψάξτε για την εγγραφή MenuShowDelay. Αυτή by default είναι ίση με την τιμή 400. Μπορείτε να πατήστε δεξι click και modify για να αλλαξετε την τιμή της. Δοκιμάστε τιμές και θα δείτε την διαφορά!



Kοιτώντας ένα περιοδικό βρήκα αυτή τη διαδικασία την οποία με στο παλιό μου pc θα μου χρειαζόταν. Πρόκειται δηλαδή για μια παράμετρο του λειτουργικού και δεν εξαρτάται τόσο αν το Pc είναι παλιο υπερφωρτομένο κτλ όπως πίστευα. Παρατήρησα ότι με το regedit μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα. Θα παρουσιάσω καμία φορά ότι θεωρήσω ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου