Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πως να ανεβάσεις φωτογραφίες στο Twitter?!

 Αφορμή


Αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια στο twitter και παρατηρώ μαθησιακά γεγονότα, σχόλια σε αυτά, πληροφορίες για άλλα μαθήματα και μου γεννήθηκε η απορία αν στο twitter μπορώ να ανεβάσω μια φωτογραφία η απλά μπορώ να γράφω μόνο ένα σύντομο κειμενάκι. Έγραψα λοιπόν στο google how to upload a photo to twitter. To πρώτο πράγμα που μου έβγαλε ήταν το site http://twitpic.com/. Πάτησα να μπω για να δω περί τίνος πρόκειται. Πρόκειται για ένα site που επιτρέπει στους χρήστες του twitter να ανεβάζουν φωτογραφίες στο twitter.


Διαδικασία


Βήμα 1: Πηγαίνετε στο site http://twitpic.com/ εδώ.

Βήμα 2: Κάντε login με τον twitter λογαριασμό σας εκεί που λέει: Click here to login or create an account 


Βήμα 3: Θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο.


Πατήστε browse και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να εισάγετε. Στο πλαίσιο add message προσθέστε αν θέλετε κάποιο σχόλιο και πατήστε upload.

H φωτογραφία δεν θα εμφανιστεί στο τοίχο σας(εγώ αυτό περίμενα) αλλα σα μήνυμα που με ένα link που θα οδηγεί σε αυτή όπως το παρακάτω:


Kαι αν πατήσετε στο link θα οδηγηθείτε στην καταπληκτική φωτογραφία:



Στο λογαριασμό σας στο twitpic θα κρατιούνται όλες οι φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει. Υπάρχει δυνατότητα να κάνετε tag τα ατομα που βρίσκονται στην φωτογραφία όπως και στο facebook. Mπορείτε επίσης να γράψετε και σχόλια.



Χρησιμοποιώ απο την αρχή της δραστηριότητας το twitter και τώρα μόλις έμαθα μια δυνατότητα του που δεν ήξερα ότι εχει:D. Κανένας απο τα παιδιά δεν είχε ανεβάσει ποτέ και λέω δεν θα γίνετε μάλλον. Εψαξα και το βρήκα:D Kάλιο αργα παρα ποτέ:D. Με ένα απλό google it λύθηκε πολύ γρήγορα η απορία μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου